Snadnější přístup pro získání čínských turistických víz

08.08.2016 10:10

Od 20. června 2016 není potřeba k žádosti o turistické vízum přikládat výpis z účtu, potvrzení o cestovním pojištění ani originál potvrzení o studiu / zaměstnání / důchodu. Nicméně v případě návštěvy přátel nebo příbuzných jsou tyto dokumenty ambasádou stále vyžadovány.

Stačí Vám tedy doložit o pár dokumentů méně pro získání turistického víza do Číny. Více info na našich stránkách.

Zpět

Vyhledávání

© 2017 JOuFair.com - Všechna práva vyhrazena.