Vízum do Číny

Turistické a obchodní vízum do Čínské lidové republiky

Čínské vízum

 

Vygenerujte si zde on-line žádost o vízum do Číny

 

Požadavky:

  • Cestovní pas s platností min. 6 měsíců po vstupu na čínské území (pasy s platností 6 měsíců nejsou ambasádou akceptovány).
  • 1 x fotokopii pasu (pouze jedna strana s Vašemi údaji).
  • 1 x vyplněná žádost.
  • 1 x foto pasového formátu, které nalepíte do pravého horního rohu žádosti o vízum do Číny.
  • 1 x fotokopii zakoupené (nebo rezervované) zpáteční letenky.
  • V případě požádání o obchodního víza je nutný zvací dopis, který je vydán zvoucí organizací/společností na hlavičkovém papíře, psaný v čínském jazyce (musí obsahovat: datum vystavení zvacího dopisu, razítko zvoucí organizace/společnosti, celé jméno a podpis zodpovědné osoby, kontaktní informace osobu vydávající zvací dopis, správně uvedené celé jméno zvané osoby, její státní příslušnost, datum narození, číslo pasu, účel návštěvy, časové rozmezí návštěvy) nebo oficiální pozvání "Invitation Letter of Duly Authorized Unit".

V případě žadatele mladšího 18 let, je nutné dále doložit:

  • Kopie rodného listu.
  • Kopie občanských průkazů matky a otce.
  • Písemný souhlas obou rodičů s vycestováním.

Platnost: Max. 90 dnů od data vystavení víza, délku pobytu určuje ambasáda dle rezervace letenky.

Doba vyřízení: 5 pracovních dní (urgent do druhého dne možný).

Měna: Yuan renminbi - CNY, RMB (1 RMB = cca 3,- Kč). Aktuální kurzy online.

Jazyk: Mandarínská čínština. Velmi málo místních lidí mluví anglicky.

Aktuální počasí včetně časového posunu.

Více informací o Číně naleznete zde.

Velvyslanectví ČR v Pekingu.
Generální konzulát ČR v Šanghaji.


Velvyslanectví ČLR v Praze (ČR):

Velvyslanectví Čínské lidové republiky
Pelléova 18
160 00 Praha 6 - Bubeneč
Tel: +420-224-311323
Fax: +420-224-319888
eMail: chinaemb_cz@mfa.gov.cn
Web: www.chinaembassy.cz

Vyhledávání

© 2017 JOuFair.com - Všechna práva vyhrazena.